Activiteiten

Wat doen de Delta Divers:

Traning:
We trainen iedere vrijdag avond in het zwembad van Oostvoorne “de Meander” en houden we daar ook in de winter maanden onze broodnodige conditie bij.
We oefenen daar de situaties die betrekking hebben op het duiken met o.a buddy breathen, ademlucht training met ademluchtset en actieve of statische apneu.

Buitenduiken:
In het voorjaar gaan we over tot de eerste buiten duiken met elkaar en buiten trainingen voor extra ervaringen in het Oostvoornse meer.

Tijdens de buitenduiken kan er altijd geoefend worden met alle ervaren duikers (3* en hoger). Denk hierbij aan een 1e duik, opstijgingen, noodprocedures, kompas lezen. Maar je kunt ook gewoon lekker duiken met de overige leden.

Andere activiteiten:
Met Pasen en oudjaarsdag doen we traditioneel een gezellige verenigingsduik met aansluitend een lunch.

Ook proberen we jaarlijks een duikbeurs in Nederland of Duitsland te bezoeken.

Op de vrijdag zomeravonden tijdens de zomerstop spreken we met elkaar af en zijn we ergens en meestal in de mooie Zeeuwse wateren te vinden.
Soms bespreken we een gezellige weekend of vakantie om met elkaar al het moois van onze onderwaterwereld te zien, zie hier voor onze agenda, foto’s en media op deze site.

Zoals beschreven zijn we een vriendengroep maar dat mag je er niet van weerhouden om voor onze duiksport vereniging te kiezen en dat we jou ook als mede vriend/lid (m/v) mogen begroeten.
Duiken moet veilig en leuk zijn.