Opleidingen

De opleidingen bij de Delta Divers worden verzorgd door onze eigen ervaren instructeurs, geheel volgens de richtlijnen van de Nederlandse Onderwatersport Bond.

Als cursist leer je eerst de theorie die je nodig hebt om veilig te kunnen duiken. Hierna ga je onder begeleiding het water in om de benodigde vaardigheden onder de knie te krijgen.

Als je voor je eerste duikbrevet gaat dan begin je met de 1-ster opleiding. Tijdens deze opleiding leer je alles wat je moet weten om op een veilige manier te kunnen duiken. Hierna is het mogelijk om door te gaan met de 2-sters opleiding. Je kennis en vaardigheden worden dan uitgebreid. Tevens leer je om ook ’s nachts en in getijdenwateren te kunnen duiken. Ga je dan ook nog door naar de 3-sters opleiding dan ga je dieper in op de stof en wordt je opgeleid als ‘begeleidend duiker’.

Naast deze opleidingen zijn er ook nog verscheidene specialisaties te volgen waarin je specifieke vaardigheden leert zoals duiken in een droogpak of het duiken naar wrakken op de noordzee. Ben je meer geinteresseerd in onderwaterfotografie of -biologie? Ook hier zijn specialisaties voor!

Als lid van NOB/CMAS zijn alle opleidingen die Duikvereniging Delta Divers geeft wereldwijd erkend. Hierdoor kun je met je duikbrevet overal ter wereld terecht om te duiken.

In een stroomschema is te zien welke van de opleidingen te volgen zijn bij de Nederlandse Onderwatersport Bond. Klik voor informatie.